torstai 17. heinäkuuta 2014

Päivä 16 - Viimeinen päivä keskieuroopassa.

   Yhdeksältä noustiin ja päivä alkoi pakkaamisella, koska luvassa oli hotellin vaihto. Helppo sellainen, koska tiesimme jo missä hotelli tarkalleen on. Pääsimme uuteen hotelliin ja pienen rauhoittumisen jälkeen painelimme hakemaan pizzaa. Kävellessä hotellille moni söi joen rannassa tietynlaista pizzaa niin päätimme kysyä yhdeltä nautiskelijalta mistä se on ja haimme samanlaiset. Oli oikein mukava pikku pitseria. Sieltä oli mahdollista ostaa vain mukaan. Pienen pieni putiikki ja pariskunnasta, joka sitä pyöritti, jäi todella mukava fiilis. Nainen tanssahteli palvellessaan asiakkaita ja ukko väänsi pizzaa otsahiessä(ei tippunut tippoja pitsoihin).


   Pizzojen jälkeen suuntasimme joen rantaan ja maisemaristeilylle. Interrail lipulla sai hieman alennusta lipusta, joten risteily tuli hyvin edulliseksi. Vain 6e/henkilö. Tavallaan risteilyllä ei ollut mitään ihmeellistä, mutta kun aurinko paistoi täydeltä taivaalta, kädessä oli kylmä juoma ja laineet liplattivat, niin ei siinä jäänyt valitteluille tilaa. Jos joskus haluatte käydä kokeilemassa niin yhtiön nimi on KD ja niillä on useita satamapaikkoja pitkin joen ympäristöä.

Gross St. Martinin kirkko ja Kölnin tuomiokirkko.

   Risteilyn jälkeen Elina alkoi voimaan pahoin ja valitteli päänsärkyä ja huimausta. Auringonpistoksen mahdollisuus oli, joten haimme runsaasti vettä ja painelimme hotellille, jotta Elina pääsi viilentävään suihkuun. Ulkona oli erittäin hieno päivä. Hellelukemat arviolta ehkä hieman yli 30 astetta.Vihdoinkin saimme poltettua nahkammekin.

   Lähdimme vielä illemmalla syömään vähän paikallista liekkikakkua, koska eilen Tommi ei syönyt sitä ja asia piti korjata. Tämä on ollut rauhallinen ja aito lomapäivä. Auringosta, jäätelöstä ja kesästä on nautittu. Siksi ehkä sisältöä tälle päivälle ei oikein ole. Joudumme menemään vieläpä aika aikaisin nukkumaan, koska huomenna on lähtö jo 04.30 kohti Ruotsin Malmön kaupunkia.

T & E

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti